Televisió
Mèdia 30/04/2012

La XTVL estrena un programa per ensenyar màgia als nens

'La caixa màgica' s'emetrà cada tarda a diversos canals locals del país

Ara
1 min

BarcelonaLa Xarxa de Televisions Locals (XTVL) estrena aquest dilluns 'La caixa màgica', un programa d'il·lusionisme i jocs de mans dedicat als més petits. El McTxema presenta aquest espai, que es podrà veure cada dia, a les 19.00 h, a una vintena de canals locals de tot Catalunya.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Produït per la XTVL i Fullaraca Produccions, 'La caixa màgica' proposa trucs de màgia senzills consistents a fer desaparèixer petits objectes, recompondre'ls després que s'hagin trencat o fer-los canviar de color. Però a diferència dels programes de màgia habituals, aquest no es conforma a presentar els jocs de mans per deixar bocabadats els espectadors, sinó que després explica quin és el truc, i proposa als nens que el practiquin a casa i es converteixin, també, en mags.

L'espai es pot veure també a través de la web de la XTVL, on hi ha recollits els capítols sencers i també cadascun dels trucs per separat. A més, el portal ofereix la possibilitat que els nens enviïn els seus propis vídeos de màgia i entrin en un concurs per participar en un taller d'il·lusionisme a càrrec del McTxema.

stats