Televisió
Mèdia 05/06/2012

Els actors d''Aída' s'assabenten del final de la temporada un cop emès l'últim capítol

Paco León explica a Twitter que la sèrie podria aturar-se fins al gener. Telecinco assegura que la decisió "no està presa"

Ara
2 min
Paco León és Luisma a 'Aída'c

BarcelonaL'actor Paco León ha revelat a Twitter que la sèrie 'Aída', en què ell interpreta el paper de Luisma, ja s'ha acomiadat de Telecinco fins al setembre, tot i que l'equip de la sèrie no ho ha sabut fins ara, un cop emès l'últim episodi: "Doncs sí, confirmat. Sembla que s'ha acabat la temporada d''Aída'. Així ens n'assabentem nosaltres també...", s'ha lamentat en un tuit. I tot seguit ha afegit: "Suposo que al setembre tornaran a posar capítols nous. Però qui ho sap?".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Unes hores després, però, el mateix actor s'ha corregit, i ha retardat fins al gener el possible retorn de la producció: "Avui ens ha arribat que fins al gener del 2013 no tornarà 'Aída' amb nous capítols. Però mai se sap".

La sèrie va emetre diumenge passat un capítol repetit per evitar la competència del partit de futbol amistós entre la selecció espanyola i la xinesa. I si es confirma el que ha avançat León, serà també el futbol el culpable de la desaparició de la sèrie, ja que a partir d'aquest divendres Telecinco oferirà l'Eurocopa, amb un partit cada vespre a les 20.45 h. La sèrie comença habitualment a les 22.00 h i, per tant, la cadena es veuria obligada, com a mínim, a endarrerir-ne l'inici més de mitja hora. Tot i així, la informació posterior als partits obligaria a retardar-la encara més, per la qual cosa la cancel·lació dels pròxims capítols sembla l'alternativa més viable. De totes maneres, fonts de Telecinco han explicat a l'ARA que la decisió definitiva "encara no està presa".

Tampoc no està clar, per tant, què passarà amb 'Aída' un cop acabada l'Eurocopa, l'1 de juliol, tot i que si es confirma el que ha avançat Paco León, la sèrie, de moment, no tornarà.

stats