Mèdia 05/08/2012

Els adéus a Belén Ordóñez

Joan Callarissa
4 min
Els adéus a Belén Ordóñez

Amics i familiars van dedicar divendres algun moment a la memòria de Belén Ordóñez. Cadascú a la seva manera es va postular a favor de la filla petita del matador Antonio Ordóñez, morta després de patir càncer malgrat que la causa va ser un emfisema pulmonar.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Els seus nebots, fills de la seva germana, la també desapareguda Carmen Ordóñez, la van acompanyar en el funeral. Cayetano (01), Francisco Rivera (02) i Julián Contreras, una presència poc esperada, van acudir al mateix tanatori on l'estiu de fa 8 anys s'acomiadaven de la seva mare.

Qui no va anar-hi va ser Belencita, que és com coneix tothom l'única filla de Belén, que va al·legar que no estava en condicions anímiques per assistir-hi a través d'uns familiars seus de Bilbao amb qui es va estar durant aquells moments tan durs.

Tant Fran com Cayetano van anar-hi acompanyats de les seves respectives parelles. Fran va entrar a la mateixa sala on va vetllar el cos de la seva mare de la mà de Lourdes Montes (02) , advocada del bufet de Rojas Marcos. Cayetano, visiblement afectat, va arribar alhora que Eva González, però va entrar-hi sol.

A l'enterrament hi van anar també altres cares conegudes com Ramón Calderón, expresident del Real Madrid; Rafa Lozano i Vivian Tablada, tia de l'exdona de David Bisbal, i Elena Tablada.

Malgrat tot, aquests gestos no van ser els únics que hi va haver en record d'Ordóñez. Lolita va començar el seu concert a l'Starlite Festival de Marbella dedicant Mía a la seva amiga Belén i cridant "Això va per a tu" mentre mirava cap al cel. L'acompanyaven en l'arrencada del concert les veus de la seva germana Rosario i d'Antonio Carmona.

La duquessa d'Alba, que manté un nexe familiar amb els Ordóñez a través de la seva néta Cayetana Rivera, va lamentar la mort de la seva "amiga", a qui va qualificar de "dona estupenda".

Terelu Campos, que divendres va tornar com a presentadora a Sálvame deluxe , després d'haver superat el càncer de mama que l'afectava, també li va dedicar unes paraules. Entre altres mencions, com les que va tenir cap a Belén Juan El Golosinas (amb qui les Ordóñez havien compartit moltes romeries cap al Rocío), la de Terelu va ser especialment significativa. Totes dues havien patit el càncer al mateix temps. Campos li va dir: "Malgrat patir per la teva salut, vas tenir la bondat de preocupar-te també per la meva".

50 anys de la mort de Marilyn

Aquest diumenge es compleixen 50 anys de la mort de Norma Jean (03) . La diva de Hollywood tindrà el seu record plasmat amb dues pel·lícules més. La primera s'estrenarà als EUA a l'octubre, protagonitzada per Naomi Watts. La segona arribarà a les sales de cine l'any que ve, amb l'actriu Michelle Williams fent de rossa eterna.

El museu de cera de Madrid també ha tingut un record per a Marilyn. N'ha fabricat una reproducció de mida natural que imita la seva aparença a Els senyors prefereixen les rosses . Amb el seu vestit fúcsia i enjoiada amb diamants, Marilyn Monroe aviat passarà a formar part de la família del museu, que compta amb altres presències estel·lars com Michael Jackson i Nicole Kidman.

Bosé canta per a la seva mare

Miguel Bosé (04) va il·luminar la nit de Marbella amb la posada en escena de la seva gira Papitwo, dins el Festival Starlite. Acompanyat per les cantants Malú, Ana Torroja i la seva neboda, Bimba Bosé, va omplir absolutament el recinte, passant al davant d'altres grans com Supertramp i Paul Anka, que han cantat aquest any al mateix lloc.

Així, no va tenir cap mena de mirament amb les supersticions i es va posar una americana de color groc per pujar a l'escenari. Durant l'actuació, fixava la mirada a la part de la llotja on estava asseguda la seva mare, a qui va acompanyar Elena Benarroch, bona amiga del cantant. La del cabell blau no va parar en tot el concert d'enaltir les virtuts del seu fill. Sobretot quan Bosé va començar a satisfer el públic amb cançons com Mirarte i Linda. Més tard, es va posar a torejar dalt de l'escenari, i va posar sobre les taules la sang de Dominguín que porta dins. Entre els assistents hi havia Fernando Martínez de Irujo, fill de la duquessa d'Alba; Carmen Lomana, rica i famosa, i Eugenia Silva, model.

Bosé va criticar la venda d'armes al món i també els conflictes bèl·lics: "És més fàcil vendre armes que plàtans o aigua". Després de demanar als governs dels estats que acabin amb això, va cantar Partisano , una reconeguda cançó antibèl·lica de la seva discografia. Alain Corthout va ser l'artífex de la posada en escena, com ja ha passat en anteriors gires. El directe es va acabar amb Si tu te vas i un Amante bandido amb fons dance i una durada de 12 minuts.

A l'atur abans de casar-se

La nòvia de Justin Timberlake va acudir dijous passat al programa de televisió The Daily Show per ser entrevistada per Jon Stewart. Després de repassar algun dels seus últims treballs, l'actriu va confessar que, de moment, no té més projectes en el seu camí.

Jessica Biel (05) acaba d'estrenar Total Recall -un treball cinematogràfic que no està rebent el costat més amable de la crítica, que el qualifica de "superficial" i "oblidable" en el millor dels casos-. En l'habitual ronda de promocions va passar pel programa The Daily Show , un espai que va escollir per expressar el seu neguit perquè no té res en perspectiva.

L'actriu, jove, guapa i amb papers importants al seu histoiral, va explicar que actualment està desocupada. "Estic a l'atur; ara no estic fent res, em quedo a casa amb el meu gos", va admetre resignada.

Però a l'actriu nord-americana no sembla preocupar-la gaire la seva situació, suposem que serà perquè amb els preparatius del seu pròxim casament amb Justin Timberlake ja té tot el seu temps ocupat. Biel i Timberlake es van comprometre a finals del 2011, de viatge a la neu.

stats