Marató
Mèdia 21/12/2010

Albert Om: "Cap a les 9 del vespre el marcador es va disparar i vam veure que podia passar alguna cosa"

El presentador de 'La Marató' 2010 creu que el programa ha fet entendre a la societat que "qualsevol aportació és bona"

Albert Castellví
1 min
Albert Om durant l'entrevista a 'Els matins' de TV3

BarcelonaL'equip de La Marató va començar a ensumar el rècord de recaptació al voltant de les 9 del vespre. Ho ha confessat el presentador del programa, Albert Om, en una entrevista a Els matins de TV3, en què ha assegurat que en aquell moment, en veure que "el marcador es disparava" van pensar que "podia passar alguna cosa". Fins llavors, diu, "estàs pendent de tantes coses que no ets conscient del marcador".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Om ha volgut destacar també "la constància" de TV3 amb aquest programa, que fa 19 anys que va néixer. És aquest fet, segons ell, el que fa possible tanta implicació social. El presentador de La Marató s'ha referit també al fet que la crisi econòmica no ha afectat la recaptació, i ho atribueix al fet que s'ha aconseguit "fer entendre que qualsevol aportació és bona", per petita que sigui.

El periodista ha dit que està "molt content" de l'experiència, i ha explicat que el que més li va costar va ser el matí, però que després, sobretot després de sopar, "allò ja anava sol". Tot i les prop de 16 hores de programa, assegura que quan va arribar a casa es va asseure davant del televisor per mirar el 3/24, i que no va anar a dormir "fins a quarts de cinc".

stats