Televisió
Mèdia 17/06/2011

Antena 3 demana als fans de 'Física o química' que en reclamin la continuïtat

La cadena va cancel·lar precipitadament la sèrie aquest dilluns, i ara s'apropia la pressió popular a les xarxes socials per avançar un possible retorn a Neox

Redacció
1 min
Cartell d'Antena 3 per reclamar el retorn de la sèrie

Barcelona"Vols més Física o química? Fes que torni!" El missatge, clar i contundent, es troba a la portada de la web d'Antena 3, justament la cadena que fins dilluns emetia la sèrie i que l'ha cancel·lat per baixa audiència. La pàgina assegura als seguidors de la ficció, un èxit entre la població jove, que està fent "tot el possible per traslladar als responsables" de decidir que la sèrie torni –és a dir, els directius de la cadena– els múltiples missatges que ho reclamen, especialment a través de les xarxes socials. De fet, la web demana als seguidors que s'uneixin al hashtag #quieromasfoq, que va sorgir espontàniament dilluns per reclamar la continuïtat de la sèrie.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La web d'Antena 3 inclou la possibilitat de descarregar-se cartells i xapes per al perfil de Facebook amb la frase "Vull més Física o química", una campanya perquè es promocioni la proposta als blogs dels usuaris, una enquesta sobre el retorn de la sèrie i una entrevista als protagonistes, que asseguren que "si Física o química continua, serà una victòria dels fans".

El cas, però, és que Antena 3 ja tenia en ment la possibilitat que la sèrie no desaparegués per complet, sinó que tingués continuïtat a Neox, un canal orientat específicament al públic juvenil. La campanya, doncs, es podria interpretar com una mena de globus sonda per conèixer quin grau d'acceptació podrien tenir els nous capítols de la sèrie, alhora que genera una expectativa de cara al seu possible retorn.

stats