Mèdia 15/07/2012

El nou anunci de Veri aposta per Kilian Jornet

Els salts impossibles de Kilian Jornet per la muntanya protagonitzen el nou anunci de Veri. La marca d'aigua mineral segueix apostant per espots amb història.

Ara
2 min
El nou anunci de Veri aposta per Kilian Jornet

BARCELONALa marca d'aigua mineral Veri ha apostat aquest estiu per Kilian Jornet com a protagonista del seu nou espot. L'anunci, però, té la veu de la seva mare, Núria Burgada, que és qui relata com van decidir instal·lar-se en un refugi de muntanya situat a 2.000 metres d'altura i com és pujar una criatura en aquestes circumstàncies.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Jornet ha viscut tota la vida amb els seus pares i la seva germana en un refugi de muntanya de Cap de Rec, a l'estació d'esquí de fons de Lles de Cerdanya, als Pirineus. En l'anunci, la narració de la seva mare ironitza amb el fet que no el van poder dur gaire "al cinema o als parcs d'atraccions", però que a canvi va poder assistir a "un altre tipus d'espectacle". L'anunci mostra Jornet pujant i baixant corrents per la muntanya, en unes imatges de vertigen. El lema de la campanya publicitària és "com és alt, més pur".

Kilian Jornet té 24 anys i ja ha estat quatre vegades campió del món de skyrunning . Amb només cinc anys ja havia fet alguns cims de 3.000 metres i, als 10, la travessia sencera dels Pirineus. La seva carrera posterior s'ha caracteritzat per projectes èpics com Kilian's Quest i Summits of my Life, aquest últim presentat el 29 de maig d'enguany.

La marca Veri confirma així la seva tendència a crear anuncis singulars que reforcin la seva imatge d'aigua de muntanya. L'any passat Veri va confiar el seu espot a la Míriam i l'Albert, una parella que va celebrar un casament especial, a 2.800 metres d'altura. L'espot explicava com aquesta parella d'amants de la muntanya havien decidit retre-li homenatge fent una cerimònia ben inusual (i que va comportar no poques aventures per als familiars que hi assistien). L'Albert ja havia decidit casar-se a la muntanya i va veure en un blog sobre muntanya que Veri estava buscant una història per al seu anunci. Dit i fet, es van posar d'acord i, després de rearranjar dates, es va celebrar la boda, que va quedar immortalitzada en l'espot.

El grup Damm ha apostat durant els últims anys per fer campanyes publicitàries amb un fort component emotiu i que opten a ser icones de la temporada d'estiu. És el cas dels espots d'Estrella, que, sota el lema "Mediterràniament", dibuixen un triangle en què joves, paratges naturals dels Països Catalans i música fan de vèrtexs. Altres mostres són l'anunci La feina ben feta de l'any passat o l'homenatge a La Masia del Barça i a "tot el que tenim" a Catalunya.

stats