Mèdia 12/02/2012

Un any sense senyal de TV3 al País Valencià

Un any després que TV3 deixés de veure's al País Valencià, Acció Cultural continua pagant les multes generades. El Congrés encara ha de debatre la ILP Televisió sense Fronteres

Ara
1 min
L'ÚLTIM REPETIDOR 
 Des del cim del Montdúver,  a la comarca de la Safor,  el repetidor permetia la recepció de TV3 en territori del País Valencià.

BarcelonaL'any 1985 un grup de veïns de Sueca aconseguien muntar una instal·lació casolana que permetia veure TV3 a l'àrea. Després d'aquesta iniciativa, va començar una política expansiva de repetidors per ampliar la cobertura del canal, fins que l'hostilitat de la Generalitat contra aquestes emissions va aconseguir interrompre-les, aquest divendres farà un any. Però la batalla legal continua. D'una banda, es va presentar una ILP que el Congrés ha acceptat discutir i que tornaria a fer possible la recepció de TV3 al País Valencià –i viceversa, amb Canal 9 a Catalunya. De l'altra, Acció Cultural del País Valencià (ACPV) encara lluita per pagar part dels 800.000 euros de multa que va generar tot el procés de mantenir operatius els repetidors.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

A més a més, les emissions estan ara pendents d'una via judicial oberta gràcies al recurs que ACPV va presentar davant el Tribunal Suprem.

Podeu llegir la informació completa a l'ARA PREMIUM.

stats