COMUNICACIÓ
Mèdia 25/03/2012

L'aposta de CDC per l'estat propi, a les portades de la premsa de diumenge

El congrés de CDC comparteix portada amb informacions com la victòria del Barça, les eleccions andaluses i reportatges com el del 'Punt-Avui', que debat amb cinc rectors universitaris sobre el futur de l'educació superior a Catalunya

Ara
1 min
La portada de 'La Vanguardia'

BarcelonaL'aposta de CDC per avançar cap a la constitució d'un estat propi per a Catalunya és un dels titulars que apareix a totes les portades de les edicions impreses de la premsa catalana d'aquest diumenge. Així, mentre 'La Vanguardia' titula que "CDC planteja un futur més enllà de l'autogovern", 'El Periódico' encapçala edició amb el titular "CDC reclama ara un 'estat propi'". 'El Punt-Avui' subratlla que "CDC treballarà per construir l'estat propi", però dedica el principal titular de la portada a plantejar el debat sobre el futur de les universitats catalanes amb cinc rectors catalans: "Universitats, al límit?".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El gir sobiranista de CDC també té un espai destacat als dos principals roitatius espanyols. Així, 'El País' diu que "Convergència assumeix com a objectiu polític la independència de Catalunya", i 'El Mundo' resumeix que "Mas col·loca a Oriol Pujol al capdavant de CDC per encoratjar l''Estat propi'". 'La Razón' publica una enquesta pròpia sota el títol "Corrupció: Tolerància zero", en què diu que el 83% dels espanyols afirma que té en compte la corrupció a l'hora de votar, i el 41% percep Andalusia com al comunitat més corrupta. També dedica la foto de portada a Irene Villa, a qui erigeix en "exemple del sí a la vida". Precisament, "Sí a la vida" és el titular i fotografia de portada de l''ABC' per explicar la concentració d'aquest dissabte contra l'avortament.

Els diaris esportius, per altra banda, es fan ressò a la tapa de la victòria del Barça (els de Barcelona) i del Madrid (els rotatius madrilenys).

stats