Ara
Mèdia 29/11/2010

L'Ara.cat aconsegueix més de 76.000 usuaris únics durant el seu primer dia de funcionament

El seguiment de la nit electoral i les prioritats del futur govern, el més visitat pels internautes

Albert Castellví
1 min
Portada de la web de l'ARA

BarcelonaLa web del diari ARA va rebre la visita de 76.673 usuaris únics –connexions des d'IPs diferents– durant les primeres 24 hores en què va estar en marxa, des del seu naixement, a les 00:00 hores d'ahir, i fins aquesta passada mitjanit, que va coincidir aproximadament amb el final de la cobertura de la nit electoral. En total, els internautes van entrar a Ara.cat 118.248 vegades al llarg d'aquest primer dia, i van visitar 442.102 pàgines durant la seva navegació pel portal web del diari.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Al llarg del dia va haver-hi tres períodes en què l'audiència de l'edició digital de l'ARA va ser especialment elevada: a primera hora de la matinada, coincidint amb la posada en funcionament de la web; al voltant de les 12:00 del migdia; i a partir de les 19:00, és a dir, durant el recompte de vots de les eleccions, que es va poder seguir en directe a través d'Ara.cat. El màxim es va assolir entre les 22:00 i les 23:00, amb gairebé 33.000 pàgines vistes pels usuaris.

El que més va interessar els internautes va ser, doncs, el seguiment de la nit electoral. Ho confirma el fet que les pàgines més vistes van ser la que feia el seguiment minut a minut de l'escrutini i la notícia sobre les prioritats del futur govern de la Generalitat. De mitjana, cadascun dels visitants va navegar per Ara.cat durant més de sis minuts i mig.

stats