Premis
Mèdia 29/04/2011

El diari ARA rep el premi Joan Coromines a la iniciativa empresarial

Ràdio Arrels, l'Ateneu de Sant Just i l'alcalde d'Arenys de Munt també reben el reconeixement de la CAL

Redacció
1 min

BarcelonaLa Coordinadora d'Associacions per la Llengua Catalana (CAL) ha reconegut el diari ARA amb el premi Joan Coromines a la iniciativa empresarial, per la creació d'un nou rotatiu en llengua catalana. El lliurament tindrà lloc aquest divendres a la nit a l'Ateneu de Sant Just Desvern, que justament ha estat l'organització premiada en la categoria de trajectòria d'una entitat local, com a reconeixement a la seva defensa de l'associacionisme i la promoció de la cultura catalana des de la seva fundació, el 1918.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Els premis Joan Coromines, que arriben a la desena edició, s'atorguen a persones, entitats o empreses que destaquen pel seu compromís amb la llengua i la cultura catalanes. En aquesta ocasió, també han estat premiats l'emissora Ràdio Arrels, que des de fa 30 anys emet des de Perpinyà en llengua catalana, i Carles Mora, alcalde d'Arenys de Munt, com a representant de la primera població catalana que va celebrar una consulta popular sobre l'autodeterminació. A més, s'atorgarà un reconeixement pòstum a l'exdirector de l'editorial Proa, Isidor Cònsul.

Durant l'acte de lliurament de premis es donarà a conèixer també el nom del guanyador del primer concurs de cartells del Correllengua, i es llegirà el manifest de l'edició d'enguany d'aquesta iniciativa.

stats