Mèdia 13/02/2011

Algèria, portada de l’ARA

El peix al cove d’Artur Mas és l’altre tema destacat

1 min
portada 13f

El principal tema de la portada de l’ARA d’aquest diumenge és la reacció de la població d’Algèria, que vol impulsar un canvi de règim després de les protestes d’aquest dissabte. S’explica que Bouteflika treu 30.000 policies al carrer per controlar 3.000 manifestants i es parla de la cascada de concessions dels règims àrabs per aturar el contagi de revolta.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L’altre tema de la portada és el fet que Artur Mas deixa la transició nacional per la segona meitat de legislatura. “Peix al cove fins al 2012 és el titular d’aquesta informació”.

A la primera d’aquest diumenge també es fa referència al Mobile World Congress que aquests dies reunirà a Barcelona els gurus de la tecnologia mòbil. L’estroncament de la ratxa del Barça que salva un punt a Gijón i la memòria catalana són els altres temes de la primera.

Els articles del sociòleg Salvador Cardús, de l’economista Núria Bosch i del membre del Centre d’Estudis Internacionals de la UAB Sean Golden completen aquesta portada.

A més, aquest diumenge amb l’ARA, a banda del suplement Time Out Cultura hi trobareu de franc el DVD i l’àlbum de Crackòvia.

stats