Televisió
Mèdia 14/01/2011

Ariadna Oltra presentarà el 'Telenotícies Vespre' en substitució de Raquel Sans

L'actual conductora de l'informatiu serà mare aviat, i TV3 ha deixat el seu lloc en mans de la presentadora del 3/24

Albert Castellví
1 min
Ariadna Oltra serà la parella de Ramon Pellicer al 'TN Vespre' a partir de dilluns

BarcelonaCanvi en les cares del Telenotícies Vespre. A partir de dilluns, Raquel Sans deixarà el seu lloc a Ariadna Oltra, que farà parella amb Ramon Pellicer. El motiu d'aquesta substitució és la propera maternitat de Sans, que haurà d'abandonar temporalment la pantalla. Oltra, actualment presentadora del canal de notícies 3/24, ha estat l'escollida per la direcció de TV3 per presentar l'¡nformatiu durant la seva absència.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El nom d'Oltra era un dels que sonava per ocupar aquest lloc, tot i que en una entrevista publicada aquesta setmana al diari ARA assegurava que encara no li havien ofert formalment aquesta possibilitat. Finalment, però, s'han complert els pronòstics, i la presentadora farà de nou el salt a TV3.

No és la primera vegada, però, que Oltra apareix al primer canal de Televisió de Catalunya. Els últims tres anys ha presentat l'edició estiuenca del programa Els matins, i fins i tot durant uns mesos s'hi havia quedat en la temporada regular, al costat de Josep Cuní. Oltra, a més, ha participat en diversos especials informatius a TV3, com els que es van emetre amb motiu de la manifestació del 10 de juliol, la visita del Papa o les eleccions al Parlament de Catalunya del passat mes de novembre.

stats