Audiències
Mèdia 05/06/2012

'Crackòvia' i 'Gran nord' baixen, però segueixen dominant el 'prime time'

'El hormiguero' no es beneficia de la visita de Justin Bieber i es manté en els seus nivells habituals

Ara
2 min
'Gran nord' va ser el més vist del 'prime time'

BarcelonaTV3 va dominar el 'prime time' d'aquest dilluns malgrat el clar descens d'audiència dels seus programes nocturns. La davallada es va fer especialment evident amb 'Crackòvia', que amb un resum dels millors moments de la temporada va fer el segon pitjor registre del curs, 555.000 espectadors i un 17% de quota de pantalla. Malgrat tot, no va tenir rival en la seva franja, tot i la visita de Justin Bieber a 'El hormiguero'. A diferència del dia que hi va anar Will Smith, que va catapultar l'espai d'Antena 3 fins al primer lloc del 'prime time', el cantant canadenc no va fer pujar substancialment els resultats del programa que presenta Pablo Motos, que es va conformar amb 306.000 espectadors, una xifra semblant a les habituals.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Pel que fa a 'Gran nord', també va fer el pitjor resultat de la temporada, però va aconseguir mantenir exactament la mateixa mitjana d'espectadors que 'Crackòvia, 555.000, amb un 'share' lleugerament superior, del 17,6%. La sèrie, tercera en el rànquing diari, també va ser líder de la seva franja, imposant-se a l'amenaça de 'Gran hermano', que va donar el lideratge del 'late night' a Telecinco amb 337.000 seguidors i una quota de l'17,9%. Cal destacar, també, el bon paper de la sèrie de La Sexta 'El mentalista', que va reunir 347.000 espectadors –però va quedar per darrere de 'Gran hermano' en el tram que van coincidir–. En canvi, a Antena 3 'Equipo de investigación' no va passar dels 216.000 seguidors, i l''Entrevista a la carta' de Julia Otero a Mario Vargas Llosa a La 1 es va quedar amb 156.000, 60.000 menys que la setmana passada.

Per cadenes, TV3 –que va situar els 'Telenotícies' en els dos primers llocs del rànquing, va ser la més vista del dia, amb un 15,8% de quota de pantalla. Per darrere es van situar Telecinco (12,8%) i Antena 3 (9,5%).

stats