Audiències
Mèdia 12/06/2012

TV3 domina el 'prime time' malgrat el bàsquet i el futbol

'Crackòvia' no arriba als 600.000 espectadors, i 'Gran Nord' supera per poc el mig milió

Ara
1 min
'Crackòvia' va liderar el 'prime time'

BarcelonaL'actualitat blaugrana fa setmanes que ha rebaixat la intensitat, i això obliga els responsables del 'Crackòvia' a idear fórmules alternatives per seguir mantenint l'atenció. Aquest dilluns va començar una sèrie de capítols especials dedicats a repassar els millors gags protagonitzats per Pep Guardiola, i tot i que l'audiència va situar-se molt per sota de l'habitual, els 591.000 espectadors que va reunir el programa, amb un 16,9% de quota de pantalla, el van convertir en l'emissió més vista del 'prime time'. TV3, a més, va poder mantenir el domini durant els minuts següents gràcies a 'Gran Nord'. La sèrie va obtenir el resultat més baix de la temporada, amb 507.000 seguidors i un 15,1% de 'share', però va imposar-se en la seva franja.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La segona opció del 'prime time' va ser el partit de futbol entre Suècia i Ucraïna, que va aportar a Telecinco 391.000 espectadors, mentre que el tercer partit de la final de la Lliga ACB entre el Reial Madrid i el Barça va situar-se en el tercer lloc de la nit, amb 387.000 seguidors. Tot plegat no va donar opcions a l'estrena de la temporada final d''Hispania', que es va conformar amb 274.000 espectadors.

Al global del dia, TV3 –que va situar els dos telenotícies als dos primers llocs del rànquing– va ser la cadena més vista, amb un 15,9% de quota de pantalla. Telecinco va ser segona, amb un 12,9%, i La 1 va ocupar el tercer lloc, amb un 'share' del 9,5%.

stats