Audiències
Mèdia 25/05/2012

'Veterinaris' i 'Polònia' dominen el dia

'Gran hermano' lidera a plaer el 'late night' i no dóna opcions a 'Los protegidos' ni a la pel·lícula de La 1

Ara
1 min
'Veterinaris' va ser el programa més vist del dia

BarcelonaEl 'prime time' de TV3 va mostrar-se un dijous més com l'opció preferida dels catalans. Els dos espais nocturns del canal públic van ocupar els dos primers llocs del rànquing diari, tot i que els seus resultats van quedar lluny dels millors registres de la temporada. 'Veterinaris' va ser el programa més vist del dia, amb 651.000 espectadors i una quota de pantalla del 19,7%, mentre que 'Polònia' va situar-se en segon lloc, amb 641.000 seguidors i, exactament, el mateix 'share'.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

A molta distància va quedar 'Gran Hermano', que va mantenir el segon lloc durant tot el 'prime time' i que va liderar pràcticament sense oposició durant el 'late night'. El 'reality show' de Telecinco, que dilluns celebrarà la final de la present edició, va tenir de mitjana 416.000 espectadors i va aconseguir una quota del 17,9%. Ni la sèrie d'Antena 3 'Los protegidos', amb 329.000 seguidors, ni la pel·lícula de La 1 'Las sandalias del pescador', amb 243.000, no van poder fer-li ombra.

Per cadenes, TV3 va ser la més vista del dia, amb un 14,9% de quota global, mentre que Telecinco va ser segona, amb un 13,6%. El tercer lloc va ser per a La 1, que va tancar el dia amb un 10,3% de quota de pantalla mitjana.

stats