Recull de portades
Mèdia 25/04/2012

"Les autonomies que no compleixin seran intervingudes abans del 15 de maig", a la portada de 'La Razón'

El cas dels ERO d'Andalusia, el dèficit de l'Estat i el partit del Barça centren les portades d'aquest dimecres

Ara
2 min
razón

BarcelonaAquest dimarts el ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, va culpar les autonomies dels dubtes sobre Espanya, una advertència que el Govern ha entès com una "trampa" per intervenir Catalunya. En aquest sentit, 'La Razón' obre l'edició d'aquest dimecres amb el titular: "Les autonomies que no compleixin seran intervingudes abans del 15 de maig", i culpa del dèficit de l'Estat a les transferències a les comunitats. 'El País' opta per les paraules del ministre Montoro atribuint el dèficit a les autonomies i, sobre les retallades en sanitat, destaca que "els jubilats avançaran el pagament del 10% dels fàrmacs".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El cas dels ERO d'Andalusia és un altre dels titlars d'obertura aquest dimecres, després que ahir es decretés presó per l'exconseller d'Ocupació andalús. 'Abc' destaca que la interlocutòria "apunta Griñán i Chaves". En clau econòmica, el titular de portada del rotatiu de Vocento és per a la petroliera BP que "explota el jaciment de petroli argentí més gran".

'El Mundo' també opta per obrir edició amb els ERO i destaca que la presó del seu conseller "posa Griñán al punt de mira".

A la premsa catalana, el dèficit de l'Estat i la derrota del Barça a la Champions centren les portades d'aquest dimecres. 'La Vanguardia' subratlla: "El Govern del PP imputa el forat a les autonomies". La imatge d'un Messi abatut a la gespa del Camp Nou acompanya el titular "Adéu al somni d'Europa".

'El Periódico' recull la desfeta blaugrana amb l'adjectiu: "Fosos". Sobre el debat pressupostari al Congrés, diu: "El govern espanyol culpa de l'ajust les autonomies".

'El Punt Avui' lamenta: "Sense final", també amb la fotografia del crack argentí amb el cap cot. "El Govern avisa del 'gran engany' de la retallada de Rajoy", és l'altre titular destacat.

L'ARA també situa Messi en portada i sentencia: "No tocava"ARA. El fantasma de la intervenció copa el segon titular principal, que diu: "Madrid culpa les autonomies dels subre sobre l'economia espanyola".

stats