COMUNICACIÓ
Mèdia 06/10/2011

Obama: "No hi ha millor tribut que el fet que mig món s'hagi assabentat de la seva mort a través d'un enginy inventat per ell"

El president dels Estats Units ha lamentat la mort del geni d'Apple

Efe
1 min

Nova YorkEl president dels EUA, Barack Obama, ha lamentat, en un comunicat, la mort de Steve Jobs i ha dit que estava "entre els més grans dels innovadors nord-americans".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Jobs, ha dit, va ser "prou valent per pensar de manera diferent, prou agosarat per creure que podria canviar el món i amb el talent necessari per aconseguir-ho".

Va exemplificar l'"esperit de l'enginy nord-americà" fent "els ordinadors personals i posant-nos internet a la butxaca, va fer la revolució de la informació no només accessible, sinó també intuïtiva i divertida".

Li agradava dir que vivia cada dia com si fos l'últim, i "perquè així ho va fer, va transformar les nostres vides, va redefinir indústries senceres i va aconseguir una d'aquestes rares proeses en la història de la humanitat: va canviar la manera en què cada un de nosaltres veu el món ", va afegir Obama.

"El món ha perdut un visionari, i potser no hi hagi un tribut més gran al seu èxit que el fet que bona part del món s'hagi assabentat de la seva marxa a través d'un enginy que va inventar ell", ha indicat el president en la nota.

stats