Futbol
Mèdia 28/11/2010

Tot sobre el clàssic, menys el partit

TV3 oferirà cinc hores de programació especial sobre el Barça-Madrid, però no podrà emetre l'enfrontament en directe

Albert Castellví
2 min
Xavier Valls presenta el programa 'Esport club'

BarcelonaLa programació especial de TV3 sobre el Barça-Madrid començarà a les 6 de la tarda i s'allargarà fins passada la mitjanit. Al llarg de tota aquesta franja, la televisió catalana només apartarà la vista del futbol durant dues hores, de 21:00 a 23:00, o sigui, mentre duri el partit, ja que els únics canals que tenen dret a transmetre el clàssic en directe són les cadenes de pagament Gol Televisión i Canal + Liga.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

TV3, però, no vol deixar passar l'oportunitat de parlar d'un dels principals esdeveniments esportius de l'any, i per això a les 18:10 ha programat una edició especial del Zona zàping centrat en les imatges més curioses dels dos equips i els seus enfrontaments anteriors. A continuació començarà un Esport club de dues hores per seguir minut a minut la prèvia del partit, amb l'arribada dels jugadors a l'estadi, l'escalfament i els darrers apunts abans que la pilota es posi en joc.

Quan l'àrbitre doni inici al partit començarà el Telenotícies Vespre i, tot seguit, l'Àgora, que s'avançarà al seu horari habitual per fer l'anàlisi del resultat de les eleccions 24 hores després que s'hagin conegut. Els amants del futbol, però, podran sintonitzar el canal Esport3, que mentre duri el partit oferirà l'espai El clàssic en colors, en què diversos aficionats donaran les seves opinions sobre el desenvolupament del matx i durant el qual es connectarà amb diversos punts on s'estigui senguint l'encontre.

I a les 22:45, un cop acabat el partit, el futbol tornarà a TV3 amb una nova edició d'Esport Club, presentada, com l'anterior, per Xavier Valls. El resum del partit, l'anàlisi i les opinions de tots els protagonistes posaran el punt final a la programació especial de Televisió de Catalunya sobre el Barça-Madrid. Només hi faltarà una cosa: el partit.

stats