Televisió
Mèdia 03/03/2011

La cadena ABC va amagar el petó de Javier Bardem i Josh Brolin a la gala dels Oscars

Els dos actors van fer-se un petó quan van aparèixer a l'escenari abans de donar un dels premis. Mentrestant, la càmera mostrava Penélope Cruz

Albert Castellví
1 min
El petó de Bardem i Brolin que la televisió no va mostrar

BarcelonaDiverses entitats homosexuals dels Estats Units critiquen que la cadena ABC, responsable de la realització televisiva de la gala dels Oscars de diumenge, va "censurar" el petó entre Javier Bardem i el seu company de repartiment a la pel·lícula No es país para viejos, Josh Brolin. Els dos actors van sortir a l'escenari per lliurar els premis al millor guió original i adaptat, i després d'un petit ball van fer-se un petó. Els que miraven la gala des de casa, però, no ho van veure, ja que en aquell moment per televisió apareixia la parella de Bardem, Penélope Cruz, mirant l'actuació del seu marit des de la platea.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Tot i que la cadena ha evitat pronunciar-se sobre el fet, un dels productors de la gala, Bruce Cohen, assegura que ni el ball ni el petó no estaven previstos en el guió, i que la previsió era mostrar la reacció de Penélope Cruz en veure l'entrada a escena del seu marit i de Brolin. "I això és el que vam fer", afirma, abans d'afegir que "haver punxat els dos actors fent-se un petó hauria estat un dels grans moments televisius de la gala".

Tot i que el vídeo del petó dels actors no existeix, sí que se'n va distribuir una fotografia, que va ser la que va alertar els espectadors de l'existència d'aquest moment que no havien pogut presenciar en directe.

stats