Premsa
Mèdia 26/08/2011

El diari alemany 'Bild' serà demà el doble de gran per batre el rècord Guinness

Cada pàgina farà 52,8 per 77,7 centímetres, l'equivalent a vuit fulls DIN A4

Efe
1 min
El diari alemany 'Bild' serà demà el més gran de la història

BerlínEl diari sensacionalista alemany Bild, el de més tirada a Europa, publicarà demà una edició gegantesca per batre el rècord Guinness del diari més gran del món. El diari duplicarà aquest dissabte la mida habitual per aconseguir una superfície per pàgina de 52,8 per 77,7 centímetres, equivalent a vuit fulls DIN A4, i es convertirà en "el Bild més gran de tots els temps".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

"Bild és el diari més gran d'Europa, i ara ho demostrarem per una vegada també físicament, amb una edició XXL", ha assenyalat aquest divendres, el director del rotatiu, Kai Diekmann. Actualment és el diari de més difusió de tot el continent, amb una tirada diària d'uns tres milions d'exemplars.

En un comunicat difós per anunciar aquesta edició especial, Diekmann ha afegit que "Bild es reinventa cada dia", i ha destacat: "Aquestes ganes d'experimentar es veuran coronades amb l'aparició al llibre Guinness". En aquest sentit, l'any 2010, Bild també va ser el primer diari alemany que va publicar imatges en tres dimensions.

stats