COMUNICACIÓ
Mèdia 06/10/2011

Bill Gates: "L'impacte de Jobs serà percebut per moltes generacions en el futur"

El president de Microsoft diu que està "veritablement entristit" per la mort de Steve Jobs, amb qui assegura que tenia una relació de "col·lega, competidor i amic"

Efe
1 min

Nova YorkEl president de Microsoft, Bill Gates, ha assegurat que se sent "veritablement entristit" per la mort de Steve Jobs, que va ser competidor seu durant moltes dècades en el sector tecnològic, i a qui trobarà a faltar "immensament".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Poc després de conèixer la mort del cofundador d'Apple, Gates feia públic un comunicat amb el seu condol i en el qual també ha dit que va mantenir amb Jobs una relació de "col·lega, competidor i amic" durant la meitat de les seves vides.

"El món rarament veu algú que hagi tingut el profund impacte que Steve ha causat, els efectes d'això seran percebuts per moltes generacions en el futur", ha afirmat Gates.

"Trobaré a faltar l'Steve immensament", ha dit l'executiu de Microsoft.

Després de conèixer la notícia de la mort de Jobs, la pàgina web d'Apple ha canviat la seva presentació tradicional de productes per una imatge de Jobs amb els seus anys de naixement i defunció.

stats