Twitter
Mèdia 01/02/2011

La peculiar visió de David Bisbal sobre la situació a Egipte, èxit a Twitter

El missatge que ha originat el fenomen ha estat: "Mai s'havien vist les piràmides d'Egipte tan poc transitades, tant de bo que aviat s'acabi la revolta"

Albert Castellví
1 min

BarcelonaDavid Bisbal és des de fa unes hores objecte de mofa de molts usuaris de Twitter, que amb el hashtag #turismobisbal estan omplint la xarxa d'acudits relacionats amb els viatges i el turisme. L'origen de tot plegat es troba en un sorprenent tuit de l'artista, que ahir va piular "Mai s'havien vist les piràmides d'Egipte tan poc transitades, tant de bo que aviat s'acabi la revolta".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Els usuaris de la xarxa social no van trigar a crear el hashtag i a abocar centenars de missatges del tipus "Necessito un mapa de Camelot, vaig a visitar el Mur de Merlín", "Vinc de veure la Capella Sixtina. Per ser una tortuga ninja, Michelangelo era un pintor collonut" o "Veient a Londres el Big Ben. In-creïble que aquí es formés l'univers".

El missatge de Bisbal que va originar el fenomen ha desaparegut de la xarxa social, igual que un altre en què el cantant mostrava el seu malestar per les burles de què està sent víctima: "L'insult és l'únic que us queda, i també molt temps lliure", havia piulat Bisbal.

stats