Televisió
Mèdia 02/08/2011

La cinquena temporada de 'Breaking bad', amenaçada

La cadena AMC vol retallar-ne el pressupost i el nombre d'episodis, però sembla que el creador no hi està disposat

Redacció
1 min
'Breaking bad' té problemes per renovar

BarcelonaAmb l'èxit de públic a nivell global no n'hi ha prou per assegurar la continuïtat de la sèrie Breaking bad. Poc després que el creador, Vince Gilligan, va anunciar que tenia intenció de liquidar la sèrie després de la cinquena temporada, ara la cadena que l'emet als Estats Units, el canal de cable AMC, li vol retallar el pressupost i reduir aquesta cinquena temporada a només sis o vuit episodis, en comptes dels 13 previstos i que han tingut les temporades anteriors.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Gilligan no sembla disposat a acceptar aquestes condicions, de manera que ara mateix hi ha dubtes seriosos sobre la renovació de la sèrie per a aquesta última temporada, que s'hauria de començar a rodar aviat per emetre's l'any que ve. La quarta va fer el debut als Estats Units a mitjans de juliol. Tot i així, la voluntat de la cadena és que aquesta cinquena etapa vegi la llum, de manera que no es pot descartar que finalment s'arribi a un acord.

No és la primera vegada que la cadena AMC té problemes per renovar una de les seves sèries de més èxit. La cinquena temporada de Mad men s'estrenarà finalment més tard del que estava previst, a principis de l'any vinent, després que les desavinences econòmiques entre els seus creadors i els responsables de la cadena van fer endarrerir les negociacions i van fer perillar, fins i tot, la continuïtat de la sèrie. En aquest cas, però, la situació es va acabar resolent.

stats