NOVA OFERTA
Mèdia 02/03/2012

El nou canal en obert de Vocento serà de cinema les 24 hores

àlex Gutiérrez M.
1 min
El nou canal en obert de Vocento serà de cinema les 24 hores

BARCELONA.El nou canal de Vocento a la TDT estarà dedicat íntegrament al cinema, de manera que entrarà en competició directa amb La Sexta 3. Així ho va anunciar el conseller delegat del grup, Luis Enríquez, a l'última conferència d'accionistes, celebrada dimarts. El canal ocuparà la freqüència de La 10, una cadena que ha reportat resultats d'audiència ínfims al grup. L'ARA ja va avançar que Vocento pactava amb Paramount per tirar endavant una nova oferta, però la novetat és que s'ha decidit bandejar les sèries i altres continguts en favor del cinema.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Amb aquest canvi, l'oferta de canals en obert de Vocento quedarà formada per Paramount, Disney, Intereconomía i MTV (les dues últimes en règim de lloguer).

Paramount és la més veterana de les sis majors de Hollywood. Creada el 1912 (ja amb el logo de la muntanya piramidal), en el seu catàleg hi ha pel·lícules de totes les èpoques i gèneres. Els últims anys ha absorbit algunes companyies, com ara Dreamworks (de Steven Spielberg i David Geffen).

La divisió televisiva de Vocento va costar al grup unes pèrdues operatives de 5 milions d'euros el 2011. En el pressupost del 2012 es preveu revertir aquesta situació i que la branca aporti 9 milions d'euros al balanç de l'any.

stats