Televisió
Mèdia 09/01/2012

Canal 9 prepara un ERO per acomiadar més de 1.000 treballadors

Els tràmits s'iniciaran aquesta mateixa setmana. La plantilla podria quedar reduïda a una tercera part, segons 'Las provincias'

Ara
1 min

BarcelonaRadiotelevisió Valenciana (RTVV) iniciarà aquesta setmana els tràmits per dur a terme un Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) que podria afectar entre 1.000 i 1.300 dels 1.800 treballadors que té actualment l'empresa pública, segons informa avui el diari valencià Las provincias. L'elevat deute de Canal 9, de més de 1.200 milions d'euros, suposa un greu problema per a les finances de la Generalitat Valenciana i fa del tot inviable el manteniment d'una plantilla sobredimensionada que ha crescut de forma ininterrompuda durant anys.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

De fet, la possibilitat que s'apliqués un ERO de grans dimensions a la plantilla de RTVV era sobre la taula des de feia mesos. Des del govern valencià ja s'havia obert la porta al comiat d'un elevat nombre de treballadors a l'agost, i en aquella ocasió els sindicats lamentaven que això suposaria fer pagar als empleats la "nefasta gestió" dels directius de l'empresa.

stats