FICCIÓ DELS EUA
Mèdia 06/01/2012

Els nous casos de 'Bones' arriben a La Sexta diumenge

Ossos i esquelets tornaran a contenir les pistes per resoldre els casos més recargolats. La Sexta estrena diumenge els nous episodis de la sèrie Bones, només dos mesos més tard que als EUA.

àlex Gutiérrez M.
2 min
Dos estils d'investigació oposats. Ell, un agent de l'FBI acostumat a interrogar els vius. Ella, una antropòloga forense que sap llegir els esquelets.

BARCELONALa Sexta estrena diumenge (22.30 h) la setena temporada del drama criminal Bones . Els nous capítols arriben amb l'aval de les bones audiències aconseguides als Estats Units i el Regne Unit, que són superiors a les dels tres anys anteriors. La sèrie revifa, per tant, i en el cas dels EUA més de 10 milions de persones es van aplegar davant el televisor per seguir els nous casos d'aquesta singular parella d'investigadors.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

A La Sexta, els episodis arribaran tan sols dos mesos després de la seva estrena als Estats Units, en un intent de frenar l'anomenat efecte internet .

La sèrie a Catalunya fa un 4,0% de mitjana i té unes audiències de 69.000 espectadors. A tot l'Estat té 435.000 seguidors per capítol i una quota del 3,6%.

Els vius i els morts

Són més eloqüents els vius o els morts? La doctora Temperance Brennan, Bones , (Emily Deschanel) creu que els cadàvers i els ossos donen pistes suficients per resoldre els crims més inversemblants. Però la seva convicció d'antropòloga forense topa de ple amb el cinisme de l'agent de l'FBI Seeley Booth (David Boreanaz), que es manté fidel al tradicional mètode d'interrogar els vius a la caça d'incongruències.

Les lleis de l'electromagnetisme diuen que els pols oposats s'atrauen, així que, tot i els conflictes que hi ha entre els personatges per culpa de les seves diferències professionals, la química -i 134 episodis de tensió sexual no resolta- fa la seva feina i la temporada anterior acabava amb una sorpresa notable: Bones estava embarassada de Booth. Ara els nous episodis arrenquen amb l'antropòloga ja en el seu tercer trimestre, cosa que complicarà les seves investigacions.

La setena temporada compta amb la participació d'estrelles convidades. És el cas de Morgan Fairchild ( Falcon Crest , Friends ), que interpreta una executiva agressiva atrapada enmig d'un cas d'assassinat. I Ben Savage ( Yo y el mundo ), que també fa una aparició especial. Cada capítol mostra un cas i és autoconclusiu, però hi ha una trama que trena tota la temporada: l'aparició d'un malvat que intenta desprestigiar l'equip d'investigació en què treballen Bones i Booth.

Com que l'actriu Emily Deschanel està embarassada, la temporada serà una mica més curta i tindrà només 17 episodis en comptes dels 23 de la tanda anterior.

stats