Apagada de TV3
Mèdia 18/02/2011

La CCMA "lamenta" l'apagada i recorda que Canal 9 impedeix que el seu senyal arribi a Catalunya

TVC emet el senyal de la Televisió Valenciana des del 2008, tot i que des de l'estiu no es pot veure perquè Canal 9 ha deixat d'emetre per satèl·lit

Albert Castellví
1 min

BarcelonaLa Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) "lamenta" que Acció Cultural del País Valencià (ACPV) s'hagi vist forçada a tancar els repetidors que, fins ahir a la nit, emetien el senyal de TV3 al País Valencià, i assegura que "entén la decisió" de l'entitat, que s'enfrontava a importants sancions econòmiques si mantenia les antenes en funcionament.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

En un comunicat fet públic aquest migdia, la CCMA recorda, però, la seva voluntat de "facilitar un acord de reciprocitat" que permetés emetre TV3 al País Valencià i Canal 9 a Catalunya, i que per aquest motiu "des de l'agost del 2008 emet el senyal de Televisió Valenciana a través del seu segon múltiplex". Tot i així, actualment és impossible veure Canal 9 a Catalunya a través de la TDT, ja que "aquest senyal va quedar interromput l'estiu passat, quan la Televisió Valenciana va cessar les emissions a través de satèl·lit".

La Corporació insisteix, a més, en la seva "predisposició a col·laborar per resoldre aquesta situació" i "confia que s'arribi a un acord entre els governs català i valencià" que permeti aquesta reciprocitat de les emissions. Finalment, la CCMA destaca que el portal web de TV3 continua oferint la majoria de continguts de Televisió de Catalunya, que es poden veure "des de qualsevol lloc del món".

stats