Televisió
Mèdia 22/02/2011

TV3 i TVE pagaran 120 milions d'euros pels drets de la Lliga de Campions

Televisió de Catalunya aportarà 5 milions per temporada, i la cadena estatal, 35

Albert Castellví
1 min

BarcelonaTelevisió de Catalunya i Televisió Espanyola pagaran un total de 120 milions d'euros per emetre un partit per jornada de la Lliga de Campions durant les temporades 2012-2013, 2013-2014 i 2014-2015, segons ha anunciat avui el president de la Corporació RTVE, Alberto Oliart, en unes declaracions recollides per EFE. Aquesta xifra correspon a 40 milions per temporada, dels quals 35 els aportarà l'ens estatal i 5 més TV3.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Aquest és el preu que les dues cadenes públiques han pactat amb la UEFA, que la setmana passada va decidir atorgar-los els drets d'emissió d'un dels partits del dimarts de cada jornada de la competició a partir del 2012 i durant tres temporades.

Oliart s'ha referit també a la voluntat de Telecinco de recórrer aquesta decisió. La cadena del grup Mediaset considera que TVE va actuar de forma il·legal en sobrelicitar pels drets de la Champions, i assegura que utilitzarà "tots els mitjans legals al seu abast" per corregir la situació. Oliart ha afirmat avui que Telecinco "té tot el dret" a recórrer la decisió de la UEFA, tot i que ha vaticinat que "perdrà" el recurs. "No tenen cap argument perquè no és cert que hi hagi hagut sobrelicitació", ha sentenciat Oliart.

stats