TELEVISIÓ
Mèdia 23/12/2011

El cinema i la música manen a la programació especial de Nadal

Pel·lícules, concerts o gales musicals i dibuixos animats són la tònica per al 24 i el 25 de desembre. Isabel Pantoja i Julio Iglesias protagonitzaran els espais estrella de Telecinco i La 1, respectivament, el dia de Nadal.

Natalia Araguás
2 min

BARCELONA.Les festes de Nadal són per estar en família a casa. Conscients d'això, les cadenes han procurat satisfer tots els sectors d'edat a les seves graelles per aquests dies. Des de Los Simpson , a Antena 3, fins a La selva en casa , el nou espai a Cuatro de Frank Cuesta: les propostes són heterogènies.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Televisió de CatalunyaAposta per films a TV3, concerts al 33 i Scooby-Doo al Super3

TV3 emetrà tres pel·lícules la nit de Nadal, entre les quals destaca Herois (21.55), de Pau Freixas. L'endemà, El secret de l'última lluna (17.15) i El medalló (18.55) formen part de les propostes. El dia de Sant Esteve TV3 ofereix Zona de ball: Grand Slam llatí (19:20). El canal Super3 reforçarà la programació per als més menuts amb les noves aventures de Scooby-Doo i la sèrie EspieZ! Nova generació . Pel que fa al 33, emetrà el tradicional concert de Sant Esteve que ofereix l'Orfeó Català (19.20). El canal tindrà més música el dia de Nadal, amb el concert Blaus de l'ànima de Maria del Mar Bonet i el pianista Manel Camp. La nit prèvia, el 33 retransmetrà la Missa del Gall a mitjanit des de la basílica del Sagrat Cor del Tibidabo.

TVETorna Martes y Trece i Pepa Bueno entrevista Julio Iglesias

Josema Yuste presentarà el caòtic Nochegüena News (21.15), una paròdia dels programes en directe amb Santiago Segura i la companyia teatral Yllana. Sergio Dalma i Ana Belén seran els altres protagonistes a La 1 de la nit de Nadal. L'endemà, Pepa Bueno descobrirà Julio Iglesias en una entrevista en profunditat, filmada a la casa que té a Miami, que el canal emetrà a les 19.40. A les 23.00 hores, La 2 emetrà l' Especial Martes y Trece: sus éxitos de oro .

Antena 3 i La SextaNous episodis de

Los Simpson contra la nit samurai a La Sexta 3

Després del missatge del Rei, el canal estrenarà dos nous capítols de la temporada 22 de Los Simpson (21.15 hores), una edició especial d' El hormiguero 3.0 i Tu cara me suena . El diumenge, el cinema serà la tònica, amb films com El diablo viste de Prada . La Sexta 3 ha apostat per una nit de Nadal samurai, amb el film d'animació La princesa Mononoke i Zatoichi , de Takeshi Kitano. La Sexta ofereix també films i emetrà clàssics d'aquestes dates, com Big .

Telecinco i CuatroIsabel Pantoja es vesteix de gala i Frank Cuesta estrena nou espai

Per tercer any consecutiu, Paz Padilla i Joaquín Prat conduiran a Telecinco La noche en paz el dia 24 de desembre, una gala que inclourà les actuacions de més d'una vintena d'artistes, entre els quals hi ha Paulina Rubio i Manolo García. El mateix dia Cuatro oferirà un monogràfic sobre animació al prime time que arrencarà amb Ice Age: Navidades heladas . L'endemà, Isabel Pantoja serà la protagonista de la jornada amb la gala Isabel a su manera a Telecinco, des del Palau Euskalduna de Bilbao. Pel que fa a Cuatro, estrenarà La selva en casa , el nou programa de Frank Cuesta, que canvia els destins exòtics de Frank de la Jungla per la geografia espanyola.

stats