Televisió
Mèdia 27/12/2010

'Gran Hermano' substituirà CNN+

Dijous podrien començar les emissions del nou canal, que dedicarà les 24 hores al 'reality'

Albert Castellví
1 min
Mercedes Milà presenta 'Gran Hermano' a Telecinco

BarcelonaSi la sobtada desaparició del canal de notícies CNN+ va ser un cop dur per a molts, més ho serà encara que la seva freqüència l'ocupi el polèmic programa Gran Hermano. Això és el que passarà aquesta mateixa setmana, probablement a partir de dijous, segons informa avui el diari El Mundo.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

És una nova conseqüència de l'adquisició per part de Telecinco dels canals que fins ara controlava Sogecable, com ara Cuatro o la desapareguda CNN+. Es tracta, però, d'un dels canvis més visibles i radicals produïts fins ara en el marc d'aquesta fusió, ja que un canal de notícies amb prestigi cedirà el seu lloc a una emissió ininterrompuda d'un dels espais més polèmics de la televisió a Espanya, com és el reality show que presenta Mercedes Milà.

Segons El Mundo, Milà hauria estat justament una de les impulsores d'aquest nou canal, ja que considera que l'essència de Gran Hermano és poder seguir minut a minut i durant tot el dia el que passa dins de la casa. Paolo Vasile hauria accedit a posar en marxa aquest canal sobretot tenint en compte el suc que n'extreuen la resta d'espais de la cadena, que centren gran part de la seva atenció en els habitants de la casa i els seus conflictes.

L'actual edició de Gran Hermano, la dotzena, està previst que s'acabi al mes de març.

stats