Mèdia 18/01/2012

Els cofundadors de SeriesYonkis venen la seva participació en l'empresa

Anuncien que volen començar nous projectes. Tanmateix, la firma assegura que Tamargo i Martínez ja fa un any que se'n van desvincular i que no els consideren creadors de la web. L'anunci coincideix amb l'aprovació definitiva de la llei Sinde i amb la preparació de la SOPA americana

Efe
2 min

MadridDavid Martínez i Jordi Tamargo, cofundadors de Burn Media SL, l'empresa propietària de les webs amb enllaços per al visionat de continguts SeriesYonkis i PeliculasYonkis, han venut la seva participació en la companyia per desenvolupar nous projectes, segons han informat en un comunicat.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Tot i així, segons ha publicat Burn Media SL a través de SeriesYonkis, Tamargo i Martínez van deixar de formar part de la companyia "fa aproximadament un any" i "en cap cas" són considerats per Burn Media fundadors de SeriesYonkis. Així mateix, han negat que l'operació de compravenda s'hagi fet per un import de 10 milions d'euros, tal com havien assegurat en primera instància alguns mitjans.

Els responsables del portal han confirmat la continuïtat de SeriesYonkis, amb la intenció de "seguir en les seves activitats amb caràcter general, millorar els serveis i explorar nous camins i possibilitats".

En una nota distribuïda per Fever Press, Tamargo relatava la seva sortida del portal SeriesYonkis dient que ell i el seu company volen embarcar-se en "altres projectes". Per Martínez, el fet de portar "molts anys en un mateix món", malgrat la seva joventut –tenen 23 anys–, els ha fet "plantejar d'una manera real la possibilitat de buscar nous horitzons".

L'anunci coincideix amb l'aprovació de l'anomenada llei Sinde i amb les protestes contra la llei antipirateria que es debat als Estats Units, la SOPA. Segons el comunicat, totes dues lleis tenen SeriesYonkis i PeliculasYonkis "en el punt de mira", encara que la nota no aclareix si això ha determinat la decisió dels creadors d'aquestes webs, ni els detalls sobre la venda de les participacions de Burn Media.

Una aplicació mòbil anomenada Fever, que, segons ha explicat Tamargo, "farà que la nit es visqui d'una altra manera" i que es presentarà al febrer, és el nou projecte d'aquests joves, que amb només 17 anys van iniciar la seva incursió en el món dels negocis amb VirtualBox Group, dedicada a la investigació en els mercats d'internet i a la inversió.

La notícia ha corregut amb rapidesa per la xarxa a causa de la popularitat dels llocs SeriesYonkis i PeliculasYonkis, que s'han convertit en un dels topics més repetits del dia a Twitter i han servit com a etiqueta als missatges dels internautes que han lamentat la sortida de Tamargo i Martínez del projecte.

stats