Xarxes
Mèdia 13/06/2012

La companyia japonesa Rakuten compra el portal de vídeo online Wuaki.tv

L'empresa catalana espera convertir-se en un referent mundial en el sector del vídeo sota demanda

Efe
1 min

MadridEl servei català de vídeo online sota demanda Wuaki.tv ha anunciat aquest dimecres que ha estat adquirit en la seva totalitat per la companyia de comerç electrònic japonès Rakuten, que ocupa el tercer lloc en el sector del comerç electrònic mundial. Arran d'aquesta operació, Wuaki llançarà una tarifa plana a un preu inferior a 10 euros mensuals per veure pel·lícules i sèries i que inclourà un miler de títols.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El conseller delegat de Wuaki.tv, Jacinto Roca, considera que aquesta operació dota la companyia de "múscul financer" i de presència internacional per tal de convertir-se en un actor rellevant a nivell mundial i en una alternativa als líders del vídeo online, com Amazon i Netflix. A més, la compra permetrà que l'empresa catalana tingui recursos per invertir en l'amplicació del seu catàleg i en la millora del servei.

Actualment, Wuaki.tv té un 250.000 usuaris registrats, un 30% dels quals consumeix algun contingut cada més. El catàleg del videoclub online està format per 2.500 sèries i pel·lícules, i incorpora cada més 150 títols nous.

Els usuaris poden accedir al servei de Wuaki.tv a través de l'ordinador, de televisors connectats de Panasonic, Samsung, LG i Philips i d'alguns decodificadors. A més, aviat es podrà utilitzar el servei també des de la consola Xbox 360, des de l'iPad i des de tauletes amb sistema operatiu Android.

stats