Televisió
Mèdia 10/01/2012

El concursant d''Atrapa un millón' perjudicat per Remedios Cervantes guanya ara 15.000 euros

Antena 3 l'ha tornat a convidar després que en la primera participació perdés 5.000 euros a l'última pregunta per una decisió d'última hora de la model

Ara
1 min

BarcelonaL'impuls d'última hora de la model Remedios Cervantes ha acabat suposant un benefici per a Mario, el concursant que el 27 de desembre va perdre 5.000 euros al concurs d'Antena 3 Atrapa un millónAtrapa un millón quan Cervantes va canviar la resposta de l'última pregunta i va fallar. Davant l'evidència que el jove s'hauria endut el premi si no hagués estat per la decisió inesperada de la model, la cadena va decidir donar-li una segona oportunitat, i aquest dilluns Mario va tornar a participar al concurs que presenta Carlos Sobera, en aquest cas acompanyat d'un amic, Mateo.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

I la jugada li ha sortit bé, ja que en aquest cas sí que va endur-se el premi, que va ser de 15.000 euros. És a dir, encara que hagi estat amb 15 dies de retard i amb una mica de patiment entremig, Mario ha acabat guanyant el triple del que s'hauria emportat en la primera ocasió.

En el retorn de Mario al concurs, Sobera i ell no van estalviar referències a l'accidentada primera participació. Entre altres coses, van dir que intentarien posar "remei" a la situació –en referència al nom de Remedios Cervantes–, i el presentador va assegurar que Mario estava menys blanc que en l'ocasió anterior. Casualitat o no, un dels dos temes proposats pel concurs per a l'última pregunta va ser "Famosos", tot i que el participant va optar per l'altre, "Noms", i va haver de decidir, entre "Burt" i "Lancaster", quin dels dos corresponia a una ciutat anglesa. Era la segona, i ho va encertar.

stats