Recull de premsa
Mèdia 11/09/2011

Les confessions de Bush, 10 anys després de l'11-S, a la portada d'ABC

El rotatiu recull les impressions de l'expresident sobre els atacs terroristes avui que es compleixen "10 anys del dia que va canviar el món"

Redacció
2 min
ABC. 11 de setembre

BarcelonaL'ABC dedica la seva portada d'avui, 11 de setembre, a les confessions del que era president dels EUA quan hi van haver els atemptats terroristes a les Torres Bessones. Amb una foto gran de George Bush sobreposada sobre els dos focus de llum que recorden el lloc on hi havia les Torres Bessones, el rotatiu editat a Madrid titula: "Vaig pensar que no podia decebre milions de persones". El diari recull les "confessions íntimes de l'expresident Bush sobre com va encaixar i afrontar els atacs, en un llibre inèdit a Espanya".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El País, en canvi, dedica la seva portada al candidat socialista a les eleccions generals Alfredo Pérez Rubalcaba que assegura que demanarà al Govern espanyol "que aprovi l'impost per als patrimonis més grans" i reconeix que ha pogut cometre errors "però on he estat, he fet; i Rajoy ha passat". El Mundo recull també la voluntat de Rubalcaba d'aplicar l'impost que grava el patrimoni i titulen: "Zapatero cedeix davant Rubalcaba i ultima gravar el patrimoni" i recorden que va ser el mateix Zapatero qui va eliminar aquest impost.

La commemoració dels 10 anys dels atemptats de l'11-S als EUA centren la primera pàgina de Público que avui titula: "Deu anys de l'11-S. L'atemptat que va canviar el món"i recorda que aquells atacs "van portar els neocon a imposar un nou ordre mundial, llençant dues guerres a l'Afganistan i a l'Iraq"

El diari La Razón es fa ressò, en portada, del discurs d'ahir a la nit del president Artur Mas i destaca que "Mas desafia la justícia i assegura que mantindrà la immersió" i ho acompanya amb una altra notícia: "Rajoy eliminarà totes les despeses supèrflues".

Pel que fa als rotatius editats a Barcelona, La Vanguardia dedica la seva portada a l'aniversari de l'11-S i amb una foto gran de Manhatttan on dos focus de llum recorden el lloc on hi havia les Torres Bessones destaca una paraula: "Recorda". El Periódico en canvi opta per destacar dos temes: un reportatge sobre els fills de la immersió lingüística on destaca que "l'atac a l'ensenyament en català marca la Diada" i el "regal" que va fer el Barça ahir a Anoeta. "Adéu, Espanya?" és el titular de portada d'El Punt-Avui que recull la opinió d'una vuitantena de personalitats de la societat civil sobre l'actual relació entre Catalunya i Espanya.

stats