MITJANS PÚBLICS
Mèdia 25/04/2012

Els consellers de RTVE reben una notificació amb la quitança

Es modifica la seva vinculació exclusiva amb RTVE: els consellers que ho desitgin podran tornar a les seves feines habituals

Efe
1 min

MadridEls consellers del consell d'administració de RTVE han rebut una notificació amb la quitança per la qual es modifica la seva vinculació exclusiva amb RTVE, el que permetrà a alguns d'ells tornar a les seves feines habituals.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El conseller a proposta d'UGT al Consell, Santos Ruesga, va sol·licitar recentment una comunicació formal per poder reincorporar-se al seu treball de professor a la universitat, segons han informat fonts del consell.

Divendres passat el consell de ministres va aprovar un reial decret llei de modificació del règim d'administració de la Corporació RTVE que, entre altres, preveu que només siguin retribuïts els consellers per l'assistència a les sessions del consell.

"La resta dels membres del consell d'administració percebran exclusivament les indemnitzacions per assistència a les sessions", especifica el text aprovat divendres.

Fonts del consell han assenyalat a Efe que a més els consellers han rebut un prorrateig de la paga extraordinària.

El reial decret llei també preveu que es redueixi el nombre de consellers en tres places, passant dels actuals 12 a 9. Dues d'elles seran ocupades per membres elegits a proposta dels sindicats més representatius a nivell estatal amb implantació a la Corporació.

Per garantir la presència dels sindicats dins dels òrgans de la corporació RTVE es modifica la composició del consell assessor, tot incloent un conseller designat de comú acord per tots els sindicats amb implantació a la corporació, revela el Reial decret llei publicat el dissabte a el Butlletí Oficial de l'Estat (BOE).

stats