Audiències
Mèdia 15/11/2011

L'entrevista a Coscubiela perjudica 'El convidat', que tot i així es manté líder

La visita d'Albert Om a Isidre Esteve va ser la tercera menys seguida de la temporada. 469.000 van veure la conversa entre Xavier Bosch i el candidat d'ICV-EUiA

Ara
1 min
Albert Om va visitar dilluns Isidre Esteve

BarcelonaEl convidat va ser el programa més vist dilluns a Catalunya, tot i que els 725.000 espectadors que va aconseguir representen la tercera xifra més baixa de la temporada. L'espai presentat per Albert Om –que aquesta setmana va visitar el pilot Isidre Esteve– va aconseguir un 21,5% de quota de pantalla, i es va veure perjudicat pel canvi en el programa que el va precedir: en lloc del Crackòvia, que sol deixar-li xifres d'audiència elevadíssimes, aquest dilluns va haver de remuntar després de l'entrevista de Xavier Bosch al cap de llista per Barcelona d'ICV-EUiA, Joan Coscubiela. Aquest especial, que va obrir la ronda d'entrevistes als candidats d'aquesta setmana, va quedar-se en sisè lloc del rànquing, amb 469.000 espectadors i un share del 13,7%.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Malgrat això, TV3 no va tenir cap problema per imposar-se al global del dia, amb una quota mitjana del 15,8% a la qual van contribuir molt especialment els dos Telenotícies, que van ocupar el segon i tercer lloc del rànquing. La segona cadena més vista del dia, Telecinco, va quedar-se amb un 12,9% de share, i La 1, que va ser tercera, només va arribar al 12,3%.

stats