Publicitat
Publicitat

#elconvidat arrenca amb força

L'estrena de la segona temporada del programa de TV3 ha omplert la xarxa de comentaris i situa #elconvidat, Quim Monzó i Albert Om com a Trending Topics

L'estrena a TV3 de la segona temporada del programa 'El Convidat' ha seduït els usuaris de Twitter, tal com ho demostren els seus missatges a la xarxa. El hashtag #elconvidat ha estat Trending Topic estatal número 1, és a dir, el més utilitzat durant aquella estona. A la llista de paraules més utilitzades a aquesta xarxa social també s'hi han trobat, entre els deu primers, els noms de Quim Monzó i Albert Om.

Durant el programa, els usuaris han reflexionat amb qüestions com " té raó en . començaré a ensenyar als meus tres fills a fer forats a la paret abans que marxin..."; "' Has de dir el que et convingui a cada moment: aquest és un món d'hipocresia'. Immens " i fins i tot qui es demana " com pot ser que encara no hagin donat el Nobel a un geni com el Quim Monzó".

Monzó i l'avatar d'Albert Om

Mentrestant, durant l'emissió del programa, Quim Monzó ha posat la cara d'Albert Om a la imatge del seu perfil a Twitter. Minuts abans de començar el programa, l'escriptor ha dit que se n'anava a dormir, tot i Albert Om, des del perfil d' @elconvidatTV3, li ha demanat que s'esperés. Durant el programa, Monzó ha fet alguns tuits, però no ha dit si el mirava o no. El més probable és que no ho hagi fet, ja que durant la conversa amb Om li ha explicat que no es mira mai als programes on surt.

Més continguts de