COMUNICACIÓ
Mèdia 16/12/2010

El crim múltiple a Olot, a la portada

Pere Puig i Puntí va acabar ahir amb la vida de quatre persones i ha tornat a posar els focus sobre la capital de la Garrotxa. El segrest no terrorista més llarg de l'Estat i l'assassí en sèrie més actiu, també han estat a la capital de la Garrotxa. Què té Olot?

1 min
Portada de l'ARA

La portada de l'ARA d'avui es dedica a analitzar el crim comès a Olot per Pere Puig i Puntí, de 57 anys i veí de Sant Esteve d'en Bas, que ahir va acabar amb la vida de quatre persones: un empresari de la construcció -que li devia diners- i el seu fill; i dos empleats d'una sucursal de la Caja de Ahorros del Mediterráneo (CAM).

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Sobre aquest afer, la primera plana del diari planteja si la crisi fa augmentar els delictes relacionats amb els mòbils econòmics, en haver més gent desesperada. Altre qüestió que es posa sobre la taula és perquè a una població com Olot s'han produït quinze crims en dos anys, a més del segrest no terrorista més llarg de l'Estat (el de la farmacèutica Maria Àngels Feliu) i l'assassí en sèrie més actiu. Què té la capital de la Garrotxa?

La primera plana del diari es completa amb articles d'opinió del periodista David Brooks, l'escriptor Sebastià Alzamora i l'escriptora Patrícia Gabancho.

stats