PREMIS TELEVISIUS
Mèdia 22/06/2011

Els crítics trien 'Modern family' i 'Mad men' com a sèries de l'any

Uns nous premis s'afegeixen a l'univers de Hollywood: els Critics Choice Awards, que van premiar en la seva primera edició Mad men i Modern family com a millors sèries de drama i comèdia.

à.g.m.
1 min
Els actors Jon Hamm i Christina Hendricks, de 'Mad men', al costat del creador de la sèrie Matthew Weiner.

Barcelona.Els premis Critics Choice de cinema solen ser una de les antesales dels Òscars: no la més potent -el ceptre és encara dels Globus d'Or- però sí la que millor prediu els futurs guanyadors. L'associació que els promou ha volgut crear un germà d'aquests guardons, dedicat íntegrament a la televisió i, altre cop, servir d'oracle, però dels Emmys, que enguany es lliuraran el 18 de setembre.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Tot i que la llista de nominats incloïa alguns noms no previsibles, el palmarès de guanyadors ha resultat força conservador. Mad men ha guanyat com a millor sèrie dramàtica (i dos dels seus actors, Jon Hamm i Christina Hendricks, han obtingut també guardons), mentre que Modern family s'ha endut el premi a la millor comèdia. La cerimònia va voler reconèixer també American Idol com a millor concurs.

Un dels premis més especials va ser el que es va concedir a Danny DeVito i que amb el nom d'Icon Award equivaldria al clàssic reconeixement a tota una carrera. "Volem reconèixer les seves contribucions tant al davant com al darrere de la càmera i fins i tot fora dels platós. Amb el Danny, homenatgem el passat i celebrem el present, perquè la seva carrera ha estat notable per la rellevància continuada", va declarar Joey Berlin, en anunciar el premi. L'últim paper de DeVito és el personatge de Louie De Palma, a la sèrie Taxi .

La gala es va celebrar a Beverly Hills dilluns al vespre i va comptar amb Cat Deeley, Connie Britton o Elijah Wood com a presentadors destacats.

stats