Televisió pública
Mèdia 23/12/2011

La cúpula de RTVV serà destituïda si es desvia més d'un 10% del pressupost

L'avantprojecte de llei passarà a reformar la normativa vigent des de 1984 amb voluntat de transformar RTVV en una única societat participada per la Generalitat Valenciana

Ara
1 min

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } Paula Sánchez de León, vicepresidenta de la Generalitat Valenciana, ha presentat avui l'avantprojecte de llei que substituirà l'anterior normativa, vigent des de 1984. Amb vocació de "reduir cost", el consell d'administració passarà de dotze a nou membres, un dels quals serà el director general. La llei també preveu unificar RTVV i les seves societats –canal9 i Radio9– en una única societat mercantil, que s'anomenarà Grupo Radiotelevisión Valenciana SA i estarà íntegrament participada per la Generalitat. El finançament de la societat serà mixt i s'hauran de respectar els pressupostos. Si es produeix una desviació superior al 10% dels pressupost, el director general i els consellers podran ser destituïts per la junta general.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El consell d'administració serà escollit per les corts valencianes per cobrir un període de sis anys, mentre que el contracte-programa que vincularà les prestacions públiques als pressupostos de la Generalitat es negociarà cada tres anys. El grup no podrà cedir a tercers la producció i edició de programes informatius i impulsarà la producció pròpia de continguts basant-se en els "recursos materials" de què disposi.

stats