Publicitat
Publicitat

Televisió

'El hormiguero' demana disculpes per la "mala estona" que van fer passar als espectadors

El programa va simular aquest dimarts que un error en un truc de màgia acabava amb la decapitació en directe de Dani Martín

La productora del programa d'Antena 3 El hormiguero, 7 y acción, ha emès aquest dimecres un comunicat de disculpa davant del rebombori creat per la falsa decapitació en directe, al programa d'ahir, del cantant Dani Martín. Els responsables del programa lamenten "profundament", diuen, "la mala estona" que van fer passar "tant a Dani Martín com als seus fans i als espectadors d'Antena 3", però asseguren que "en cap moment" van pretendre "generar una situació incòmoda" i argumenten: "Comptàvem que el context d'humor d' El hormiguero esvairia qualsevol dubte, com en anteriors ocasions ha succeït".

Segons 7 y acción, l'únic que pretenia la broma era "rescatar l'esperit de la màgia, quan el truc no es resol i el dubte flota a l'ambient". Tot i així, admeten que la reacció a les xarxes socials els va agafar desprevinguts, i afegeixen: "Les noves formes de comunicació magnifiquen els esdeveniments fins a fer-los immensos".

Etiquetes

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT