Eurovisió
Mèdia 17/05/2013

Les cases d'apostes situen Espanya al penúltim lloc del festival d'Eurovisió

El Sueño de Morfeo actuarà en cinquena posició, i Dinamarca, la gran favorita, en la divuitena

Ara / Efe
3 min

Barcelona / MalmöEl portal d'apostes Oddschecker situa Espanya en la penúltima posició del festival d'Eurovisió, que se celebrarà aquest dissabte a la ciutat sueca de Malmö. Basant-se en les quantitats que es poden guanyar apostant per cadascun dels països participants en una vintena de cases d'apostes, aquesta web deixa El Sueño de Morfeo en el 25è lloc, només per davant dels representants d'Armènia. Dinamarca, en canvi, manté la primera posició i segueix sent la gran favorita, per davant de Noruega, Ucraïna, Azerbaidjan i Rússia.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

"Només ens preocuparem si quedem últims a Eurovisió", van comentar els integrants del grup al febrer, quan van comparèixer davant dels mitjans després de l'elecció del tema 'Contigo hasta el final' en una gala a TVE. Aquest dijous van assegurar en declaracions a Efe que estan "tranquils".

D'altra banda, aquest divendres al matí s'ha decidit l'ordre de participació al certamen, que s'inaugurarà amb l'actuació de la representant francesa. El Sueño de Morfeo actuarà en cinquè lloc, just darrere de Finlàndia i davant de Bèlgica; la danesa Emmelie de Forest, la gran favorita, en el 18è, i Irlanda tancarà la final.

El petó lèsbic, sí; l'avi, no

La segona semifinal del certamen, celebrada aquest dijous, va tancar definitivament la llista de 26 països participants a la final, que s'havia començat a definir dimarts amb la primera semifinal. Entre els deu països que van superar aquest segon filtre hi ha Finlàndia, que va cridar l'atenció pel petó entre la intèrpret, Krista Siegfrids, i una de les components del cor, i Noruega, candidata a endur-se la victòria. També es van classificar Hongria, Azerbaidjan, Geòrgia, Romania, Islàndia, Armènia, Malta i Grècia.

En canvi, van quedar fora de la final els representants suïssos, entre els quals hi havia un contrabaixista de 95 anys, el participant més veterà de les 58 edicions del certamen. La resta de grups eliminats van ser els que representaven Israel, Macedònia, San Marino, Letònia, Bulgària i Albània.

La final d'Eurovisió començarà aquest dissabte a les 21.00 i es podrà seguir en directe per La 1. José María Íñigo serà l'encarregat de narrar el festival, mentre que Elena S. Sánchez conduirà l'espai previ i posterior. Inés Paz serà la portaveu espanyola a l'hora d'anunciar els vots dels espectadors.

stats