Mèdia 25/07/2012

Es declara la guerra a casa dels Alba

Selena Soro
2 min
Es declara la guerra a casa dels Alba

Ala família Alba no li ha caigut del tot bé que Francisco Rivera hagi denunciat la germana petita de la casa, Eugenia Martínez de Irujo, per poder-se quedar amb la custòdia completa de la filla que tenen en comú, la Cayetana. Fins ara, i des del 2002, la nena vivia amb la seva mare, i Fran Rivera la visitava de tant en tant. Després de la denúncia, la duquessa d'Alba (01) li ha tancat les portes del palau de Las Dueñas i "l'ha esborrat del seu mapa afectiu", segons explica el portal Vanitatis. "Això no ha fet més que començar. Cayetana [d'Alba] és la millor i la dona més generosa del món, però com l'emprenyis, i més a algú de la seva família, oblida't d'ella per sempre", deia un amic pròxim a la duquessa a aquest mitjà.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El germà d'Eugenia, Cayetano Martínez de Irujo , que sempre ha mantingut una relació d'amistat amb Fran Rivera, també li ha retirat la paraula i ha anunciat que no té intenció d'acompanyar el torero a la tradicional corrida de Ronda.

Eugenia Martínez de Irujo , per la seva banda, va decidir no presentar-se el 17 de juliol davant el Tribunal Eclesiàstic de Madrid, on estava citada per procedir amb l'anul·lació del seu matrimoni catòlic amb Fran Rivera, de qui es va separar fa deu anys. Eugenia va al·legar "motius laborals" amb la firma Tous per excusar la seva absència.

Una família unida

Al maig Lady Gaga (02) va tallar amb l'actor i ballarí Taylor Kinney, i a principis de juny van tornar. Ara l'excèntrica cantant ha presentat el noi als seus pares. Tots quatre van reunir-se al restaurant que la família de la cantant regenta a Nova York i van poder conèixer millor el possible futur Sr. Gaga: la cantant de Poker face ja ha dit diverses vegades que vol tenir fills amb ell i casar-s'hi.

Piqué i la Gran Muralla Xinesa

Les vacances del central del Barça Gerard Piqué (03) el porten d'una punta del món a l'altra. Després de passar uns dies a Miami amb Shakira, ha tornat a fer les maletes i ha marxat amb uns amics cap a la Xina. Després de visitar Xangai i Pequín, va trepitjar la Gran Muralla Xinesa i va immortalitzar el moment penjant la fotografia a Twitter.

Mare per segona vegada

El cap de setmana passat l'actriu Blanca Romero va donar a llum un nadó de quatre quilos. És el seu segon fill, i encara en vol dos més: "Els fills són el que més t'estimes al món. En vull quatre", va dir fa uns mesos. El germà petit de la Lucía -la filla que l'actriu de Física o química va tenir fa 13 anys amb Cayetano Rivera- es dirà Martín.

stats