MÚSICA i PREMSA
Mèdia 29/03/2011

El diari 'The Guardian' versiona 'Radiohead'

La redacción del diari anglès 'The Guardian', amb el seu director al capdavant de la iniciativa, ha versionat el 'hit' 'Creep' de la banda anglesa de rock alternatiu Radiohead, com a resposta a l'acció d'editar un diari que la banda va utilitzar per promocionar el seu nou disc.

Redacció
1 min
Membres de la redacció de 'The Guardian' a l'estudi de gravació

BarcelonaAhir va sortir a la venta el nou CD de la banda britànica Radiohead, The King of Limbs, que ja s'havia estrenat inicialment per internet. Per promocionar la seva distribució per la xarxa, els membres de la banda van idear una acció promocional que va consistir en el repartiment a 61 ciutats del món d'un diari editat per ells mateixos, The Universal Sigh.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Algú podria pensar que a la redacció del diari britànic The Guardian no els va semblar gaire bé la iniciativa del grup anglès, ja que la seva resposta ha sigut versionar un dels hits de la banda, Creep. Diversos membres de la redacció, començant pel seu director, Alan Rusbridger, fins a columnistes, caps de secció i redacció, es van tancar en un estudi de gravació i van enregistrar la versió, que es pot escoltar a la pàgina web del diari.

stats