recull de portades
Mèdia 29/09/2011

El Barça guanya “De cinc en cinc”, a la portada de 'Marca'

Leo Messi iguala el registre de Kubala, amb 194 gols. El debat de política general i la candidatura de 'Pa negre' als Oscars són els dos arguments principals als diaris

Redacció
2 min
Marca, 29 de setembre

BarcelonaEl Marca lloa la victòria blaugrana davant del BATE bielorús i titula en portada “De cinc en cinc”. El crac argentí del Barça es converteix en un dels protagonistes de la jornada, després d'igualar el registre de 194 gols del mític Laszi Kubala. La frase més repetida a les portades és “Messi iguala Kubala”, que la llegim a l'Sport, El Mundo Deportivo, El Periódico, La Vanguardia i l'ARA, acompanyada amb qualificatius com “llegenda” i “immens” per a Leo Messi. El 9 Esportiu resumeix la victòria del Barça amb el titular “Ho tenen per la mà”.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La segona jornada del debat de política general al Parlament de Catalunya és un dels titulars d'obertura aquest dijous. El Punt Avui destaca l'acostament entre CiU i ERC i titula “Festeig sobiranista”. La Vanguardia es decanta per “La proposta de l'esquerra a Mas: apujar els impostos” i El Periódico opta per “Mas acaba a mata-degolla amb Nadal i pròxim al PP i ERC”.

Els diaris també destaquen la candidatura de Pa negre al certamen cinematogràfic nord-americà. L'ARA diu “camí dels Oscars”, El Periódico destaca que el film de Villaronga “portarà a la meca de Hollywood el cine en català” i La Vanguardia dedica la imatge de portada als dos protagonistes de la pel·lícula i titula “L'alegria de 'la Núria' i l''Andreu'”.

Pel que fa a la premsa espanyola, aquest dijous destaca la diversitat d'obertures. El País diu “L'onada de retallades afoga les autonomies”, El Mundo es decanta per “Cinc directius de la CAM van cobrar 13 milions abans de la intervenció”, Público destaca la taxa Tobin per gravar les transaccions entre els bancs i titula “0,01%”, La Razón opta per “El rei posa realisme davant del 20-N: ens esperen grans sacrificis” i l'Abc obre amb “El govern espanyol treu 4.000 policies del carrer”.

stats