recull de portades
Mèdia 05/04/2012

“La rebel·lió autonòmica creix amb el 'no' de Navarra a l'amnistia fiscal”, a la portada del diari 'El País'

Segons 'El Punt Avui, "Mas-Colell comença a negociar amb Madrid". Les exigències europees a Espanya perquè impulsi més mesures d'austeritat són el principal titular d'obertura aquest dijous

Ara
2 min
El País, 5 d'abril del 2012

Barcelona'El País' obre l'edició d'aquest dijous amb "la desconfiança sobre els comptes d'Espanya castiga el deute", un dels principals arguments que encapçalen les primeres pàgines d'avui. No obstant això, en un segon titular afegeix: "La rebel·lió autonòmica creix amb el 'no' de Navarra a l'amnistia fiscal". El diari subratlla que creix la resistència d'algunes autonomies a les receptes de Rajoy per rebaixar el dèficit, i destaca que Navarra se suma a Euskadi en la iniciativa de no aplicar l'amnistia fiscal, i Catalunya amenaça de recórrer als tribunals pels impagaments del govern espanyol.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

En la línia de la disconformitat autonòmica, 'El Punt Avui' revela: "Mas-Colell comença a negociar amb Madrid'. Segons el diari, el conseller d'Economia hauria fet un viatge llampec amb AVE aquest dimecres per començar els contactes amb l'executiu espanyol, concretament, amb el ministeri d'Hisenda.

Gairebé tots els diaris se centren en les exigències europees a l'Estat espanyol perquè impulsi més mesures d'austeritat. 'La Vanguardia' afirma: "Més pressió del BCE a Espanya per calmar els mercats'. En la mateixa línia, 'El Mundo' titula: "Europa i els mercats exigeixen a Rajoy més reformes urgents". 'El Periódico' resumeix: "Desconfiança general". L'ARA sentencia: "Setge dels mercats a Rajoy".

'Abc' i 'La Razón' s'obliden de l'actualitat i enceten una batalla per la memòria del dibuixant Antonio Mingote, mort el dimarts. Aquest dijous 'La Razón' publica una carta en portada segons la qual Mingote, col·laborador del diari 'Abc' durant gairebé tota la seva vida, hauria volgut incorporar-se a 'La Razón'.

stats