recull de premsa
Mèdia 26/11/2011

“La nova casa de Zapatero”, a la portada del diari 'Abc'

La retallada del Govern en el pressupost de TV3 i Catalunya Ràdio i el congrés federal del PSOE són els principals titulars d'obertura a la premsa catalana i espanyola, respectivament. La manifestació dels ciutadans egipcis a la plaça Tahrir del Caire és la principal imatge de portada

Ara
2 min
Abc, 26 de novembre

BarcelonaEl dia que el PSOE celebra el primer congrés federal després de la desfeta electoral, l'Abc és l'únic diari espanyol que no se'n fa ressò i, en canvi, opta per informar sobre la que serà “la nova casa de Zapatero”. Segons el diari, es tracta d'un xalet al barri residencial madrileny de Somosaguas, en què l'encara president espanyol ei la seva família viuran en règim de lloguer i seran veïns d'empresaris i banquers.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Sobre el congrés socialista, en què s'ha de resoldre quins seran els candidats per rellevar Zapatero al capdavant del PSOE, Público diu “Successió oberta”, El País subratlla “El PSOE dissenya un congrés que facilita més candidats que mai al lideratge” i La Razón opta per “El simulacre socialista”. Per la seva banda, El Mundo relega el congrés a un titular secundari i obre amb “Un imputat afí a Blanco vavoler comprar el silenci de Dorribo”.

L'anunci del Govern de retallar les aportacions públiques a la CCMA fins a un 13,3% és el principal titular d'obertura a la premsa catalana. La Vanguardia assenyala “El Govern també colla TV3 per reduir despesa”, El Periódico matisa “Les retallades posen en perill el Barça a TV3”, l'ARA “Ajust a TV3” i El Punt Avui “Carta d'ajust a TV3”.

Les imatges de portada són per les manifestacions a la plaça Tahrir del Caire, en què els egipcis reclamen la dissolució de la Junta Militar al capdavant del govern de transició, per garantir unes eleccions netes.

stats