Mèdia 14/05/2012

El director de 'La Razón', sobre les portades polèmiques contra els estudiants: “N'estic encantat. He rebut una allau de missatges de gent dient que ja era hora”

En una tertúlia a RAC1, Francisco Marhuenda ha posat l'accent en el fet que els líders estudiantils "no són tan joves", i ha subratllat que "tots aquests anys que allarguen la carrera es paguen amb diners públics"

Ara
2 min

BarcelonaEl director de 'La Razón', Francisco Marhuenda, referma la seva defensa de les portades polèmiques que el diari va fer la setmana passada, en què va posar el punt de mira en els estudiants que es mobilitzen i que representen els sindicats estudiantils. En la tertúlia d'aquest dilluns a 'El món a RAC1', Marhuenda ha dit que està "encantat" amb les portades, que tantes crítiques van rebre a les xarxes socials –especialment la del dimecres, en què situava a la primera pàgina cinc fotografies d'estudiants amb els noms i cognoms i el titular "els mals estudiants agiten l'educació"–, i ha assegurat que després de la publicació va rebre "una allau de missatges de gent dient que ja era hora que es posés sobre la taula l'escàndol dels líders estudiantils".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

"Hi ha gent que està estudiant més de deu anys", ha subratllat Marhuenda, que ha posat l'accent en el fet que els líders estudiantils "no són tan joves", i ha subratllat que "tots aquests anys que allarguen la carrera es paguen amb diners públics".

Després de les crítiques rebudes per la portada de dimecres, 'La Razón' va posar més llenya al foc i va dedicar la primera plana del divendres a "els altres estudiants", els que creuen que "no és el moment per protestar".

Marhuenda també ha carregat contra el fet d'aprofitar l'anonimat de les xarxes socials "per insultar", i ha instat totes les persones que creguin que hi ha "algun aspecte motiu de querella" en alguna de les portades, "que vagin als tribunals". "No hi guanyaran res, perquè tot el que diem és veritat", ha sentenciat.

stats