Mèdia 13/10/2011

Els directors de quatre diaris debaten el futur de la premsa en català a l'Ateneu Barcelonès

Els directors de l'ARA, Carles Capdevila, 'El Punt-Avui', 'La Vanguardia' i 'El Periódico' participen en la taula rodona 'Realitats i reptes dels diaris en català'

Ara
1 min

BarcelonaCarles Capdevila, de l'ARA, Xevi Xirgo, d'El Punt-Avui', José Antich, de 'La Vanguardia', i Enric Hernàndez, d'El Periódico', directors dels quatre diaris editats a Barcelona que es publiquen en català –o en català i castellà, en el cas de 'La Vanguardia' i 'El Periódico'– debatran el futur del sector aquest dijous al vespre a l'Ateneu Barcelonès.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

En un col·loqui titulat Realitats i reptes dels diaris en català, moderat per l'advocada, analista política Gemma Calvet, analitzaran quines són les dificultats i quines són les possibilitats dels diaris en català. El debat és obert a tothom i serà a dos quarts de vuit del vespre d'aquest dijous, 13 d'octubre, a la sala d'actes de l'Ateneu.

El portaveu del Govern de la Generalitat i secretari general de la Presidència, Francesc Homs, ha anunciat aquest dijous al migdia que assistirà el debat.

stats