FESTA ANUAL DE L'APPEC
Mèdia 03/02/2011

Els editors reconeixen la tasca de 'Cuina' i 'L'Avenç'

En la vetllada anual de l'entitat, el president destaca que els editors de revistes s'estan transformant cada vegada més en editors de continguts, que distribueixen a través de la xarxa digital i la televisió.

Laia Altarriba
1 min
Els editors reconeixen  la tasca de 'Cuina' i 'L'Avenç'

BARCELONA.Les revistes en català van celebrar ahir la Nit de les Revistes, la seva cita anual per atorgar els premis de reconeixement a les publicacions associades, però també per reivindicar-se com a vertebradores de l'espai català de comunicació. La vetllada l'havia convocat l'APPEC, entitat que agrupa les 150 revistes en català d'àmbit nacional.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Les publicacions que es van emportar els principals guardons van ser la revista Cuina , dins la categoria de premi a una publicació, i la veterana L'Avenç , a la categoria de revista més popular.

La nit no només va servir per premiar, sinó també per celebrar que els editors d'aquestes publicacions, que es difonen arreu dels Països Catalans, estan "fent els deures", segons va assegurar el president de l'associació, Lluís Gendrau: "Cada vegada ens estem posicionant millor com a marques i ens hem anat transformant en revistes híbrides que no només tenen versió en paper, sinó que també s'estenen pels nous suports: internet, iPad, iPhone i també programes de televisió".

En aquest sentit, l'última novetat és el conveni que estan estudiant amb la XAL per proveir de continguts els programes d'aquesta xarxa de televisions locals, tal com ja estan fent amb les emissores associades a Comunicàlia.

stats